KAHVIKLAPIT ENNAKKOTILATTAVISSA!  TILAA NYT!
Kahviklapit ennakkotilattavissa pian! Tilaa uutiskirje!

KAHVINPOROISTA
KLAPEIKSI

TAKKAAN, KIUASPESÄÄN
TAI NUOTIOON

TEHOKKUUTTA TULEN
TEKOON

KERÄÄMME PAIKALLISILTA YRITYKSILTÄ KÄYTETYT KAHVINPURUT
JA MUUTAMME NE YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIKSI KAHVIKLAPEIKSI

KAHVIKLAPI, KIERTOTALOUDEN UUSI INNOVAATIO

Kun Paahtun perustaja Bahez kuuli ensimmäistä kertaa, että käytetyt kahvinpurut palavat hyvin, hän oli vaikuttunut. Idea ympäristöystävällisestä tulen tekotavasta kiehtoi ja jäi mieleen – kuinka hienoa olisikaan, jos metsiä ei tarvitsisi kaataa polttopuiksi, vaan siihen olisi joku tehokkaampi ja ilmastoystävällisempi tapa.

Tästä alkoi matkamme kohti ekologisempaa tulevaisuutta! Tule sinäkin mukaan tälle puiden pelastusmatkalle ja tilaa itsellesi kahviklapi, Paahtajat, sekä luonto kiittää!

MIKSI VALITA KAHVIKLAPI TAVALLISEN POLTTOPUUN SIJAAN?

SYTTYY ILMAN SYTYKETTÄ

PALAA PIDEMPÄÄN

PALAA KUUMEMMIN

VÄHEMMÄN PÄÄSTÖJÄ

KEVYT KANTAA MUKANA

VIE VÄHEMMÄN TILAA VARASTOSSA

TUOTTAA PALAESSAAN VÄHEMMÄN TUHKAA

YHDESSÄ KOHTI KESTÄVÄMPÄÄ TULEVAISUUTTA

Teemme yhteistyötä näiden paikallisten yritysten kanssa kahvijätteen kahvijätteen muuntamiseksi hyötykäyttöön

Ei enää kahvinpuruja roskiin

Suomalaiset ovat tunnetusti intohimoista kahvinjuojakansaa. Kahvi yhdistää ihmisiä ja herättää muistoja. Tämän intohimon kääntöpuolena, suomalaisilta menee noin 66 miljoonaa kilogrammaa kahvinpurua roskiin vuosittain. Me päätimme pelastaa kahvinpurut roskikselta ja antaa niille uuden tarkoituksen!

Pelastetaan yhdessä suomen metsät

Suomi kamppailee saavuttaakseen vuoden 2030 kestävyystavoitteensa, ja yksi suurimmista syistä on biologisen monimuotoisuuden väheneminen, johon metsien hakkuu vaikuttaa. Toivomme omalla toiminnallamme voivamme edistää kestävämpää tulevaisuutta ja säästää luontoa myös tuleville sukupolville.

Mistä kaikki alkoi

Bahezilla oli tapana viettää paljon aikaa kahviloissa vaimonsa Meryemin kanssa, ja samalla idea kahviklapista kypsytteli mielessä. Kahvilakäyntiensä päätteeksi he kysyivät työntekijöiltä mihin kahvinporot päätyvät ja vastaus oli aina sama – ne menevät biojätteeseen. Bahez sai käytetyt purut mukaansa ja kehitteli prototyyppiä omassa keittiössään.

UUTISET & BLOGI

Blogimme on paikka, jossa kerromme enemmän
yrityksemme arvoista ja innovaatioista. Stay tuned!

OTA YHTEYTTÄ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TUKIJOUKKOMME MATKAN VARRELLA

Nämä yhteistyöt ovat olleet tärkeä osa Paahtun alkutaipaletta

Helsinki Incubators logo
Helsingin yliopiston logo
Hämeen ammattikorkeakoulun logo
Business Angels Finland logo
Helsingin Kaupungin logo
Business Helsinki logo